Katalog bibliotek dominikańskich w Polsce

Ojciec Marcin Chrostowski / (Record no. 433)

000 -ETYKIETA REKORDU
fixed length control field 02034cam a2200481 i 4500
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20160721000700.0
008 - POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI--DANE KONTROLNE
fixed length control field 090302s2001 pl a g |000 0bpol c
035 ## - NUMER KONTROLNY
numer kontrolny xx001299514
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA OPIS
instytucja, która sporządziła opis Ł U/JO
instytucja, która sporządziła rekord Ł U/JO
instytucja, która zmodyfikowała rekord Ł U/MK
-- Ł U/RRs
045 2# - ZAKRES CHRONOLOGICZNY ZAWARTOŚCI (ISO)
Sformatowane daty po 9999 roku p.n.e. d1945
-- d1989
100 1# - HASŁO GŁÓWNE--NAZWA OSOBOWA
nazwa osobowa Gallus, Halina.
Nr kontrolny KHW n 01054155
9 (RLIN) 594
245 10 - TYTUŁ I AUTOR
tytuł Ojciec Marcin Chrostowski /
autor Halina Gallus, Eleonora Mikołajczak.
260 ## - ADRES WYDAWNICZY
miejsce wydania, dystrybucji itp. Poznań:
nazwa wydawcy, dystrybutora itp. Wydawnictwa Politechniki Poznańskiej,
data wydania, dystrybucji itp. 2001.
300 ## - OPIS FIZYCZNY
forma książki i/lub objętość 457 s., [16] s. il. ;
format 24 cm.
380 ## - FORMA DZIEŁA
Forma dzieła Książki
kod źródła danych dbn
Nr kontrolny KHW p 2004303261
9 (RLIN) 134474
504 ## - UWAGA O BIBLIOGRAFII
uwaga o bibliografii Bibliogr. s. 444-448.
600 19 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA OSOBOWA
nazwa osobowa Chrostowski, Bronisław
daty biograficzne (1904-1974)
Nr kontrolny KHW p 2004429541
9 (RLIN) 141512
600 1# - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA OSOBOWA
nazwa osobowa Chrostowski, Marcin Bronisław
daty biograficzne (1904-1974)
Form subdivision biografie.
610 24 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Dominikanie
Nr kontrolny KHW p 2004313792
9 (RLIN) 136831
610 29 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Dominikanie
Nr kontrolny KHW p 2004313792
9 (RLIN) 136831
648 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 1901-2000
Nr kontrolny KHW p 2017017457
9 (RLIN) 285275
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 1901-2000
Nr kontrolny KHW p 2017017457
9 (RLIN) 285275
648 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - CHRONOLOGIA
Chronologia 1945-1989
Nr kontrolny KHW p 2017017463
9 (RLIN) 285675
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Kapelani wojskowi
Nr kontrolny KHW p 2004302759
9 (RLIN) 295913
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Duchowieństwo katolickie
Nr kontrolny KHW p 2004301161
9 (RLIN) 134023
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Duszpasterstwo polonijne
Nr kontrolny KHW p 2004311551
9 (RLIN) 136317
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Duszpasterstwo akademickie
Nr kontrolny KHW p 2004311562
9 (RLIN) 136324
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Katolicyzm
Nr kontrolny KHW p 2004302844
9 (RLIN) 134388
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Kapelani wojskowi
określnik rzeczowy biografie
określnik geograficzny Polska
określnik chronologiczny 20 w.
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
temat (nazwa pospolita) Duszpasterstwo polonijne
określnik rzeczowy biografie
określnik geograficzny Australia
określnik chronologiczny 1956-1989 r.
651 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA GEOGRAFICZNA
temat (nazwa geograficzna) Australia
Nr kontrolny KHW p 2004312564
9 (RLIN) 178691
651 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA GEOGRAFICZNA
temat (nazwa geograficzna) Polska
Nr kontrolny KHW p 2004313023
9 (RLIN) 136745
651 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA GEOGRAFICZNA
temat (nazwa geograficzna) Polska
Nr kontrolny KHW p 2004313023
9 (RLIN) 136745
651 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA GEOGRAFICZNA
temat (nazwa geograficzna) Poznań (woj. wielkopolskie)
określnik rzeczowy religia
Nr kontrolny KHW p 2004765998
9 (RLIN) 162133
655 #4 - INDEX TERM--GENRE/FORM
Genre/form data or focus term Biografia
Nr kontrolny KHW p 2004300499
9 (RLIN) 133897
655 #9 - INDEX TERM--GENRE/FORM
Genre/form data or focus term Biografia
Nr kontrolny KHW p 2004300499
9 (RLIN) 133897
658 #9 - DZIEDZINA
Dziedzina Religia i duchowość
Nr kontrolny KHW p 2017000282
9 (RLIN) 284636
658 #4 - DZIEDZINA
Dziedzina Historia
Nr kontrolny KHW p 2004302085
9 (RLIN) 134245
658 #9 - DZIEDZINA
Dziedzina Historia
Nr kontrolny KHW p 2004302085
9 (RLIN) 134245
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
nazwa osobowa Mikołajczak, Eleonora.
Nr kontrolny KHW n 00068370
9 (RLIN) 595
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Politechnika Poznańska.
nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Relator code wydawca, nakładca
Nr kontrolny KHW n 02060843
9 (RLIN) 132643
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Typ zasobu (domyślny) Druk zwarty (książka)
Liczba wszystkich wypożyczeń 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Zniszczony Ograniczenie w udostępnianiu Nie wypożycza się Biblioteka macierzysta Obecnie w bibliotece Lokalizacja Data akcesji Dostawca Liczba wypożyczeń Sygnatura Kod paskowy Ostatnio widziany Data ostatniego wypożyczenia Cena ważna od Typ zasobu
          Archiwum Polskiej Prowincji Dominikanów - Kraków Archiwum Polskiej Prowincji Dominikanów - Kraków Pracownia 1 2011-06-07     D 17 KR_253_Ar 0519 2011-06-07   2011-06-07 Druk zwarty (książka)
          Biblioteka Instytutu Tomistycznego - Warszawa Biblioteka Instytutu Tomistycznego - Warszawa Magazyn główny 2012-11-06     237629 WA_ITOM 237629 2012-11-06   2012-11-06 Druk zwarty (książka)
          Biblioteka Kolegium oo. Dominikanów - Kraków Biblioteka Kolegium oo. Dominikanów - Kraków Magazyn główny 2001-07-01 k 1 239896 KR_253 239896 2010-09-20 2010-09-06 2010-08-28 Druk zwarty (książka)
          Biblioteka oo. Dominikanów - Lublin Biblioteka oo. Dominikanów - Lublin Magazyn główny 2012-11-22 k   21581 KR_253_Lu 21581 2012-11-22   2012-11-22 Druk zwarty (książka)
          Biblioteka oo. Dominikanów - Poznań Biblioteka oo. Dominikanów - Poznań Magazyn główny 2014-06-21     26845 KR_253_Po 26845 2014-06-21   2014-06-21 Druk zwarty (książka)
          Biblioteka oo. Dominikanów - Warszawa Freta Biblioteka oo. Dominikanów - Warszawa Freta Magazyn główny 2009-12-08     121330 KR_253_Fr 121330 2011-08-10   2011-08-10 Druk zwarty (książka)
          Biblioteka oo. Dominikanów - Warszawa Freta Biblioteka oo. Dominikanów - Warszawa Freta Magazyn główny 2012-05-16 k   212649 KR_253_Fr 212649 2012-05-16   2012-05-16 Druk zwarty (książka)
          Biblioteka oo. Dominikanów - Wrocław Biblioteka oo. Dominikanów - Wrocław Magazyn główny 2014-12-12     L1296 KR_253_Wr 22944 2014-12-12   2014-12-12 Druk zwarty (książka)
          Biblioteka oo. Dominikanów - Łódź Biblioteka oo. Dominikanów - Łódź Magazyn główny 2011-01-18 d   252 KR_253_Lo 252 2011-01-18   2011-01-18 Druk zwarty (książka)

Powered by Koha